مشاوره حقوقی رایگان - آیا مستأجری که سه سال یا بیشتر بشینه میتونه صاحب خونه بشه یا نه؟

ضمن تشکر و خسته نباشید
بنده خونه ای رو 3 ماه هست خریدم سند 6دانگ دارد.
خونه مستأجر داره و تا 5 ماه دیگه قرارداد داره، 3سال با صاحبخونه قبلی بوده یعنی سه سال تو همین خونه مستأجره که با قرارداد اخیرش 4سال میشه، (قرارداد با یه صاحبخونه) .
الان مستأجر میگه سال بعد هم خودم میتونم بشینم.
اگه من با همین مستأجر پس از پایان قراردادش قرارداد جدید یه ساله ببندیم. مشکلی پیش نمیاد که فردا بعد از اتمام قراردادش ادعای مالکیت کنه!؟
چون شنیدم راه قانونی وجود داره که اگه شخصی مکانی رو 3سال یا بیشتر اجاره کنه میتونه بعدش با پیچوندن قانون ادعای مالکیت کنه!!!
اگه این درسته لطفا توضیح دهید؟
اگه راهی وجود داره که قانون طرف مستأجر رو میگیره با توضیحات کامل شرح بدین تا آگاه بشیم؟
آیا راهی هم هست که صاحب خونه خونشو از دست نده، چطوری؟
صلاح میدونین به همین مستأجر اجاره بدم یا شخص دیگر؟
اگه به همین شخص اجاره بدم چطوری اجاره بدم که محکم کاری بشه و فردا به هیچ عنوان نتونه مدعی مالکیت بشه؟
عذرخواهم طولانی شد. سریعا منتظر پاسخم
فقط کامل و دقیق توضیح بدین لطفا!

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،قانون برای کسی که سندبنامش میباشدمحترم میداندبنابراین نگرانی هایی که مرقوم داشتید بی مورداست.موفق باشید

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

ما که همچنین قانونی رو نشنیدیم هرکس این رو بیان کرده حتما زاده تخلیلاتش بوده .وقتی رابطه استیجاری هست مالکیت معنایی ندارد و مستاجر چه فعلی چه هرکسی رابطه استجاری دارد و موظف به تخلیه بنا به درخواست مالک میباشد