مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام وقت بخیر. من 10ماهه عقد کردم و نامزدم و خونه پدرم هستم همسرم تعهد 100گرم طلا و 200میلیون جهاز رو کرده این آخرا تفاهم نداشتیم و من درخواست مهریه و نفقه کردم آیا همسرم میتونه خونه زندگی مستقل تهیه نکنه و بگه تا ابد طلاقت نمیدم اما مهریه و نفقه میدم و خونه پدرت بمون؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متاسفانه آری امکان پذیر است باید دید زندگی شما به چه شکل است و آیا راه حل وجود دارد یا خیر

به هر تقدیر کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید حتی المقدور توافقی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر شما میتوانید دادخواست مهریه و نفقه دهید و او مکلف است پرداخت کند و زندگی مشترک برای شما فراهم کند. راهنمایی بیشتر نیاز ب گفتگو متقابل است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله. سعی در طلاق توافقی داشته باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شما میتوانید با استناد به عسروحرج درخواست طلاق دهید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خیر
در صورتی که شما دختر باشید، می توانید طلاق بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر طبق قانون زوج مکلف است که خانه مستقل و در شأن زوجه همراه با تمام وسایل تهیه نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر نمی تواند
بهتر است به صورت دوستانه و توافق مشکل خود را حل و فصل کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما نامزد نمی باشید شما زن و عقد یکدیگر هستید خدمت شما عرض کنم اگر شما حق حبس دارید می توانید به آن استناد کنید اما آخر سوال خود خیر می تواند از موارد استر و حرج شما باشد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام خیر تهیه ملزومات زندگی و منزل بر عهده شوهر است و در صورتی که تهیه نکند مرتکب جرم شده است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر نمی تواند
جهت راهنمایی کامل تر با بنده تماس بگیرید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بعلت وجود عسر وحرج تقاضای طلاق از جانب شما امکانپذیر است

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام تهیه مسکن بعهده همسر شما است، ولی اگر شما تمکین نکنید نفقه به شما نمی رسد ولی مهریه را تحت هر شرایطی می توانید بگیرید،ولی در خصوص طلاق اگر هریک از شروط عقدنامه محقق شود می توانید درخواست طلاق بدید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

همسر شما مکلف به تهیه مسکن مناسب می باشد و میتوانید دادخواست تعیین تکلیف بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

زوج ملزم به تهیه مسکن و اثاث البیت می باشد می توانید در این خصوص دادخواست دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می تواند.اما شما با اثبات عسر و حرج می توانید طلاق بگیرید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

خیرتهیه مسکن جداگانه وظیفه زوج است و نمیتواند به اینگونه بهانه ها از فراهم نمودن آن سرباز بزند ضمنا مهریه نفقه نیز حق شماست می توانید اقدام کنید