مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین در زندان

سلام عمم برای پرداخت رد مال پدرم که در زندان بود با تنظیم مبایعه نامه ای از بیرون و گرفتن امضا در داخل زندان نزد پدرم رفت و قرار بود به عنوان امانت نزد خود نگه دارد و رد ملا را ک مبلغ ناچیزی بود پرداخت کند ک وقتی پدرم بیرون امد پول عمه ام را به او بدهد و مدارک را بگیرد
اما بعد از 9 سال ادعای مالکیت کرده
در مبایعه نامه از حرفی از شرطشان نوشته نشده ایا میتواند زمین را بگیرد؟
و ایا در زندان برای معاملات مسوول زندان باید امضا زندانی را تایید کند یا لازم نبوده؟؟

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام و احترام
باید قرارداد ملاحظه شود تا امکان اظهار نظر میسر گردد لکن اگر دلایلی مبنی بر تضمین بودن وجود دارد شاید بتوانید قرارداد را ابطال نمایید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در صورتی که ثابت شود تاریخ قولنامه همان تاریخی بوده که فروشنده داخل زندان بوده است لذا قولنامه قابل ابطال می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی مدارک هست تحت شرایطی میتوان ابطال مبایعه‌نامه را خواست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله خریدار مالک زمین
میباشد مگر شما بتوانید خلاف آن را اثبات نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده نیازی به تأیید امضاء نیست.
پدر شما می تواند دادخواست ابطال معامله صوری بدهد.
.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر قصد طرفین بیع بوده و تعهدات آن انجام گرفته است قرارداد معتبر است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر مبلعی که رد مال کرده را بهش دادید دادخواست ابطال مبایعه نامه (بیع شرط) را بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بستگی به ادله و مدارکی که در اختیار دارید می باشد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع قابلیت برسی دارد و نیازمند توضیحات بیشتر است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر شهودی مبنی بر توافقات شفاهی دارید از طریق محاکم ابطال مبایعه نامه را بخواهید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

اگر مبلغ را به ایشان مسترد کرده اید تقاضای بطلان معامله و ابطال سند را مطرح کنید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

قرارداد صحیح است ولی مفاد قرارداد مهم است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید ثابت کنید که از نوع معامله با حق استرداد بوده

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصل بر صحت معاملات آن خلاف آن با ادله اثباتی باید ثابت شود

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در قراردادهایی که زندانیان در محیط زندان منعقد می کنند مسئول زندان می بایست امضای زندانی را تایید کند در صورتی که بتوانید امانتی بودن اموال نزد عمه را اثبات کنید میتوانید آنها را پس بگیرید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛

نیازی به تأیید امضاء نیست.

دادخواست ابطال معامله را پیگیری نمایید.