مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پزشک متخصص زنان و سونوگرافی

با سلام
همسرم از اول بارداری تحت نظر پزشک بود و تمام آزمایش سونوگرافی غربالگری به وقتش انجام شده در ضمن بعلت سزارین فرزند اول وتنگی لگن و قند حاملگی اینبار نیز سزارین توصیه شد اواخر حاملگی 4بهمن با مراجعه به پزشک که تحت نظر ایشان بودیم به سونوگرافی معرفی کرد به از جواب گفت 18بهمن بازهم مراجعه نمایید که متاسفانه 9بهمن بعلت درد شکم به بیمارستان رفتم بعد معاینه زود به اتاق عمل برده و جنین بعلت دفع مدفوع در شکم مادر باعث خفگی گردید مدفوع جنین معمولا در هفته40تا42اتفاق میافتد در حالیکه سونگرافی هفته35و3روز را نشان میداد لطفاً راهنماییم کنید چطور شکایت کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق سازمان نظام پزشکی پیگیری کنید و تحت عنوان قصور پزشکی شکایت مطرح کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید با اعلام نظر کتبی متخصص سونوگرافی شکایت‌خود را به عنوان قصور پزشکی ثبت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دادسرای ویژه جرایم پزشکی و دارویی جهت طرح شکایت مراجعه کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید از طریق دادسرای نظام پزشکی اقدام به شکایت و پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در دادسرای جرائم پزشکی شکایت نمایید و توسط کمیسیون پزشکی موضوع بررسی خواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

ابتدا به دادسرای انتظامی علوم پزشکی مراجعه کنید و شکایت انتظامی قصور پزشکی مطرح کنید همزمان نیز می توانید در دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان محل وقوع جرم شکایت کیفری قصور پزشکی انجام دهید با توجه به شیوه و رویه کار بهتر است راه دوم انجام دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایتی دارید می توانید از طریق نظام پزشکی شکایت خود را پیگیری کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود از طریق نظام پزشکی و دادسرای جرائم پزشکی قابل پیگیری و شکایت است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق دادسرای جرائم پزشکی شکایت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

پرونده پزشکی و قصور صورت گرفته باید بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اظهارات شما قصوری از طرف پزشک به نظر نمی رسد اما

اگر احتمال میدهید که قصوری شکل گرفته است و می توانید شکایت کنید و در صورت اثبات دیه به شما تعلق میگیرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هم میتوانید به دادسرا شکایت کنید وهم به سازمان نطام پزشکی البته باید سریع شکایت کنید و از پزشک مربوطه بعلاوه پزشک سونوگرافی بعلاوه بیمارستان شکایت کنید

زهرا سادات موسوی عادل

زهرا سادات موسوی عادل :

به دادسرای جرایم بهداشتی مراجعه کنید . از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال شکایت کنید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت برای دادسرای جرایم بهداشتی تهیه کنید . و از پزشک شکایت کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق نظام پزشکی شکایت خود را مطرح کنید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام اولا نیاز به بررسی تمامی اسناد و مدارک تان وجود دارد ثانیا امکان شکایت از پزشک زنان و سونوگرافی را دارید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید علیه ایشان شکایت کیفری مطرح نمایید تا با ارجاع به کارشناسان متخصص درصد تقصیر و اهمال پزشک سونوگرافی مشخص گردد

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام، می توانید از طریق نظام پزشکی شکایت خود را مطرح نمایید

مریم گنجی

مریم گنجی :

می توانید شکواییه تنظیم کنید به دادسرای جرایم پزشکی از طریق دفاتر قضایی ارسال کنید
در رویه ابتدا از طریق شورای حل اختلاف پزشکی به کمیسیون پزشکی ارجاع داده می شوید تا مدارک و شواهد و مستندات شما بررسی شود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به سازمان نظام پزشکی و دادسرای جرایم پزشکی شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

میتوانید از طریق دادسرای جرائم پزشکی اقدام به شکایت و پیگیری نمایید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

احتمال میدهید که قصوری رخ داده است می توانید شکایت کنید تا کمسیون پزشکی بررسی کند

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

برای شکایت می توانید هم از طریق سازمان نظام پزشکی برای تعیین تقصیر یا قصور پزشکی و هم از طریق شکایت در مرجع کیفری از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام نمایید

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام میتوانید به نظام پزشکی شکایت کنید همچنین بعدش دادسرا

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

از طریق سازمان نظام پزشکی قسمت دادسرا اقدام به طرح شکایت قصور پزشکی با توجه به اسناد و مدارک ارائه نمایید