مشاوره حقوقی رایگان - سکونت

سلام
من در عقدنامه م شرط سکونت دارم که به توافق دو طرف باشه و حالا در جایی که زندگی میکنم یک سری مشکلات دارم احساس امنیت نمیکنم و آرامش ندارد (حدود 1 ماه هست که اومدم به این خونه) و حالا همسرم قبول نمیکنه که جا به جا بشیم و میگه خودت اومدی اینجا رو دیدی و قبول کردی میخوام بدونم الان قانون چی میگه و اون میتونه منو مجبور کنه اینجا بمونم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سکونت به شرط توافق طرفین حقی را برای شما ایجاد نمیکند

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
زن بایددرمنزلی که شوهرمشخص میکندزندگی کند مگراینکه حین عقد یابعدازعقداختیارتعیین منزل به زن داده شده باشد

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

چون توافق کرده اید نظر هر دوطرف مدنظر است .