مشاوره حقوقی رایگان - دیه و غرامت

سلام. خسته نباشید. من سرباز ارتش پدافند هوایی شیراز هستم و بعد از 7 ماه خدمت دچار بیماری ژرم سل تومور بیضه شدم و در بیمارستان ارتش (شهید دوران) مورد جراحی و بیضه چپم را دراوردن و به دلیل بدخیمی سرطان به ریه م زد الان یکسال درحال شیمی درمانی هستم. میخواستم بدونم دیه و جانبازی به من تعلق میگیره. در حال خدمت بیمار شدم و معاف شدم. خسته نباشید

پاسخ ها :

یک وکیل

دیه ای به شما تعلق نمیگیرد. جانبازی بستگی به نظر کمیسیون پزشکی دارد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم