مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص درصد دیه

باسلام. نزدیک به یک ساله که در جریان بازی در سالن ورزشی ساق پای راستم شکسته. درشت نی عمل جراحی شده با پیچ و پلاک و نازک نی هم شکستگی داشته‌. کارشناس من رو 50درصد مقصر کرده و 50 درصد هم مجموعه ورزشی مقصره. پزشک قانونی سه درصد نقص عضو و شکستگی درشت نی همراه با جراحی و شکستگی نازک نی هم برام نوشته‌. ممنون میشم اگه لطف کنید بگید چند درصد و مبلغ دیه چقدر میشه. (باتوجه به اینکه پنجاه درصد مقصرم) خسته نباشید.

پاسخ ها :

یک وکیل

محاسبه دیه بر اساس گواهی قطعی پزشکی قانونی و گواهیهای قبلی توسط اجرای احکام خواهد بود