مشاوره حقوقی رایگان - انتشار مطلب سیاسی

سلام خسته نباشید.
بنده بر اثر ندونم کاری و جوونی یه مدت زیادی (تقریبا 2سال) تو اینستاگرام استوری های سیاسی زیادی میذاشتم که حتی بعضی از اونها تند و بد بودن حالا میخوام بدونم واسه کنکورم و پذیرش تو رشته های دارای مصاحبه و گزینش مشکلی پیش نمیاد؟ و اینکه از کجا بفهمم که پرونده سیاسی یا اطلاعاتی دارم یا نه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

فعلا حساسیت نشان ندهید و همه آن مطالب را حذف و صفحه را از دسترس خارج کنید. ان شالله مشکلی پیش نمیاد بعد ازین هم بی جهت آینده خودتان را تباه نکرده وارد جریانات سیاسی نشوید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

امید است این طور نباشد در هر حال هم اکنون اینستاگرام خود را میتوانید غیر فعال کنید