مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام خسته نباشید... من حدود یکسال پیش یه ماشین 206 رو از یه نفر به صورت قسطی خریدم با پیش پرداخت 22.5 میلیون و سه تا قسط 7.5 میلیون. جمعا 45 میلیون. که در ان زمان ماشین در رهن ایران خودرو بود و فروشنده خودش قسط میداد به ایران خودرو. ما معامله مون فقط به صورت قولنامه ای بود و فقط یه قولنامه بین خودمون دستی نوشتیم با دوتا شاهد. یکی دوست اون یکی دوست من. قرار شد بعد از اتمام اقساط ایرانخودرو توسط فروشنده و پرداخت قسط اخر طرف توسط من ایشان به اسم من سند بزنه که اتفاقا چن روز پیش من قسط اخرشم پرداخت کردم و ایشون هم قسط اخر ایرانخودرو رو پرداخت کرد و اومد به اسم وکالتی سند زد. تا من بقیه کاراشو بکنم. رفتم خلافی بگیرم که فهمیدم ماشین توقیفه و این طرف چند تا شکایت داره از قبل از تاریخ قولنامه ... میخاستم ببینم مشکلی متوجه من میشه؟؟ چون حرکات طرف مشکوکه... من میتونم بدون هیچ مشکلی مالکیت ماشینو داشته باشم و از طریق قانون اقدام کنم؟؟ چون طرف موقع قولنامه کردن نگفته ماشینش توقیف بوده. ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

به محض رویت پلیس امکان توقیف خودرو وجود دارد لذا موضوع را پیگیری کنید. قولنامه برا اثبات مالکیت اعتبار ندارد ملاک سند خودرو هست

پرسشگر :

سلام.اخه چه طوری؟؟ چون طرف اونروز موقع وکالت دادن قولنامه رو گرفت ازم نگا کنه ولی نداد بهم منم یادم رفت بگیرم.بهش هم بعدا زنگ زدم گفت پاره کردم. ولی مدارک دست منه. واینکه تاریخ توقیف شدن ماشین قبل از تاریخ قولنامه منه. یعنی من ماشین توقیفی معامله کردم اونموقع. حالا اگه ازش شکایت کنم پای خودم گیر نیس؟؟ ماشینو ازم میگیره دادگاه یانه؟؟یا باهاش دوستانه حل کنم بدون شکایت البته اگه بشه. و اینکه طرف بهم وکالت فروش داده اونروز ولی چه فایده ماشین خودش نیس که توقیفیه!!! من چطوری پیگیری کنم؟ماشینو قایم کنم یانه؟؟

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم