مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

سلام من 7 سال ازدواج کردم تو این 7 سال همسرم درخواست هم خوابی با مردای دیگه ازم میکرد حالا در حال طلاقیم دوبار خودکشی کردم ولی نامه سلامت پزشک قانونی دارم به علت خودکشی میتونه همسرم درخواست طلاق و سلب حضانت بده با وجود نامه ی سلامت پزشک قانونی

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

موضوع نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما نگران بچه نباش مردی که این درخواست را از زنش داشته باشه بچه اش هم مثل خودشه فعلا طلاق بگیر اگر خود دادگاه حصانت را به شما داد که خوب اگر نه که خیلی خودت را نگران نکن

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بستگی به نظر قضات رسیدگی کننده دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
همسر اختیار طلاق را دارد ولی از لحاظ حضانت با توجه به نامه سلامت پزشکی قانونی نمی تواند از شما سلب حضانت کند.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتر است معضلات جدی خود را در دادگاه مطرح کنید