مشاوره حقوقی رایگان - مشکلات خانوادگی

من و همسر و پسرم ساکن شهرستان محلات هستیم، در مشهد شهر خودمان بعد از شام از منزل پدر خانومم برای خوابیدن به منزل پدرم آمدیم و خوابیدیم، همسرم شبانه و در حالیکه همه خواب بودیم بعد از خالی کردن جیب هایم و برداشتن مدارک و سوئیچ ماشین که البته بنام همسرم است، من و پسرمان را رها کرده و بدون اطلاع و اجازه من منزل پدرم را ترک کرده و متواری شده و تا ظهر هیچ اطلاعی از او نداشتم، بعد از ظهر همان روز که من در منزل نبودم مراجعه کرده و به پدرم گفته که در دادگاه شکایت کرده
آیا خروج شبانه بدون اذن من جرم می باشد، لطفا راهنمایی بفرمائید
ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

خیر جرم نیست باید رفتار خودتون را اصلاح کنید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم