مشاوره حقوقی رایگان - تمکین از مدیر ساختمان مالکین

بنده مدیر ساختمان یک مجتمع 21 واحدی هستم با دو نفر دیگه که عضو هیئت مدیره هستند ، یک سال دوره مسئولیت ما تمام شده ، 10 روز قبل اتمام مسئولیت جلسه مجمع برگزار شد با حضور 50 درصد بعلاوه 1 ، کسی حاظر به قبول در هیئت مدیره از حاضرین نشد ، و ما سه نفر عضو قبلی هم رسما اعلام استعفا نمودیم و صورتجلسه به امضا حاضرین رسید ، مهلت مسئولیت ما تمام شده ، و در تصمیمات سالهای قبل هم درب پشت بام و موتورخانه قفل بوده الان کسی حاضر نیست مدیر بشه و کلید تحویل بگیره ، واحد ها هم برخی نیاز به کلید پشت بام دارند ، چطور میتونیم کلید رو تحویل بدیم ، یا چطور میتونم در چه شرایطی درب پشت بام رو باز کنیم .

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

مادامیکه هیات مدیره جدید تعیین نشده شما مسئولید اما میتونید تقاضای حقوق کنید رایگان کار نکنید