مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز جنسی

از خسته نباشید من 2 سال پیش با یک دختر رابطه داشتم اون منو فریب داد و بزور گفت با من رابطه داشته باشی و گفت از پشت با من رابطه داشته باش اون دختر الان وضعش خرابه با همه پسرا هست حتی پرده بکارت هم نداشت بعد دوسال پدرش فهمیده و به من شک داره که من پرده بکارتشو زدم الان چی میشه من بچه بودم فقط 12 سالم بود الان خیلی پشیمونم منم مدرکی ندارم فقط یدونه از رفیقام بود

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بهتره حتما حضوری نزد وکیل بروید مشورت بگیرید هیچ راهی که ثابت کنند شما ازاله بکارت کردید وجود ندارد تنها راه اثباتش اینه که خودتون اقرار کنید اینکار را کردید..اگه انکار کنی حاشا کنی راهی برای اثبات ندارند.طبق قانون این مورد فقط با اقرار خود شما ثابت میشه.اگه رابطه از پشت رو هم بپذیری و اقرار کنی احتمالا به شلاق محکوم میشی.همه چیز به خودت بستگی داره.اگه اینجوری نبود اصلا نیازی نبود از شما سوال کنن وقتی از شما میپرسند معنیش اینه که حرف شما ثابت کننده است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیازی به اقدامی فعلا از سوی شما نیست.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت شاکی باید ادعای خود را ثابت کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت شکایت یا هر ادعایی شما بهتر است کلا موضوع را انکار کنید به جهت اینکه موضوع قابل اثبات نیست .
نه پزشکی قانونی تشخیص می دهد و نه اینکه شاهدی دارد از طرفی دو سال گذشته است.
با توجه به اینکه شما هنوز به سن قانونی نرسیده اید جای نگرانی نیست و مشکلی پیش نمیاد به هر حال شما باید انکار کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

راهی برای اثبات ازاره بکارت توسط شما وجود ندارد مگر به اقرار خودتان . شما انکار نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اولا وارد شدن یک پسر 12 ساله به رابطه تاسف آور است ،
دوما در صورتی قابلیت اثبات دارد که مدارکی یا سندی و یا تصویر و یا ویدئویی بر علیه شما موجود باشد
در غیر این صورت بدون هیچگونه مدرکی و به صرف ادعا و شک قابلیت اثبات ندارد