مشاوره حقوقی رایگان - چک

با عرض سلام
بنده شرکت کامپیوتری و موبایل دارم، یکی از مشتری هامون که حدو یک تا دوسال هست که ازمون خرید میکردن، البته به صورت اقساطی، کلیه چک هاشون رو پاس میکردن، بعد از اینکه اعتماد ما رو جلب کردند، الان حدود 10 فقره چک دارن دست ما نزدیک به 22 میلیون تومن که حاضر نیستن چک هاشون رو پاس کنند و بهونه شون هم اینه که منم برای مردم گرفتم، باید از اونا بگیرم پولِ شما رو بدم، من تا حالا 2 تا از چک هاشون رو برگشت زدم و بقیه شون هم داره کم کم موعدشون فرا میرسه، خواهشم از شما عاجزانه این است که کمک کنید که چطوری میتونم چک ها رو پاس کنم، چون منم از شرکت گرفتم، اونا هم به اعتبار من دادن، الان این طرف هم نمیده، خواهش میکنم سریعترین راه رو برام پیشنهاد کنید، اعتبارِ چندین ساله ام زیرِ سوال هست و شرکت هم دیگه بهم جنس نمیده.....

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر مالی داشته باشد میتوانید از طریق توقیف اموال اقدام کنید وگرنه هیچ راهی برای پاس شدن چک وجود ندارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

چک ها را برگشت و دادخواست مطالبه وجه چک را بدهید .