مشاوره حقوقی رایگان - ضامن شخصی شدم و ایشان پس چند سال را پرداخت میکند حکم توقیف ماشین اینجانب از طرف بانک صادر شده

با سلام ضامن یکی دوستان شدم و وامی بنام خودش یک وام نیز بنام همسرش از بانک گرفت. و بعد چند سال وام ها را تسویه نکرده و با تمدید وامها و پرداخت مقدار از ان و تبدیل به وامهای دیگر حالا بانک بابت اینکه بنده ضامن این دو فرد بودم ماشینم را توقیف کرده البته دونفر دیگر هم در وامها ضامن بودن. اول توقیف ماشین اینجانب بخاطر وام همسرش بود که پس رایزنی وام ایشان تسویه شد. حالا پس مراجعه اینجانب به بانک و درخواست ازادی حکم توقیفی بانک اعلام میکند (مسئول تسهیلات) که بابت وام خود این فرد هنوز در توقیف می ماند. البته اتومیبلی بنام این فرد که فروخته شده ولی بنام زده نشده در توقیف بانک می باشد. که مبلغ ان بیش از سود واصل وام میباشد. همچنین مانده وام این فرد بیشتر مبلغ ان سود و جرایم ان میباشد. چون مرور زمان مبالغ زیاد پرداخت کرده و وام رو تبدیل به وام دیگری کرده. همچنین بانک به اینجانب بصورت رسمی و قانونی در مورد وام ایشان اعلام عدم پرداخت نکرده است. حال با این شرایط نظر شما وکلا محترم چیست ؟
باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

باید با بانک تسویه حساب کنید بعدا علیه وام گیرنده طرح دعوی نمایید