مشاوره حقوقی رایگان - وامی دارم که یکسال بدلیل گرفتاری یکسال پرداخت نکردم سود وجرایم زیادی بانک اضافه کرده

با سلام وامی دارم که بدلیل گرفتاری یکسال پرداخت نکردم سود و جرایم زیادی به آن تعلق گرفته. البته مبلغ زیادی این وام پرداخت شده حال در آستانه اجراییه برای سند اینجانب می باشد. سوال اینجاست پرداخت یا توافق قبل اجراییه برای کاهش سود بهتر است یا بعد از اجراییه ؟ و مطلب دیگه اینکه اینجانب به بانک مراجعه کردم و مصوبه مجلس در مورد حذف سود مرکب را به مسئول تسهیلات گوشزد کردم که ایشان منکر آن شد و اعلام کرد کلا مصوبه در شورای نگهبان رد شده حال با توجه به این مطالب نظر شما وکلای محترم چیست ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

بانک طبق مقررات خودش عمل میکند و یک ریال هم از وام و متعلقات آن بدون مجوز قانونی کم نمیشود

پرسشگر :

با سلام مجوز قانونی هست ولی عمل نمیکنه

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم