مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه از طریق رسید بانکی

سلام و عرض ادب. بنده از پدر خود مبلغ 200 میلیون در سال 93 قرض گرفته ام. و در قبالش یک چک در وجه خودش به تاریخ یکسال بعد دادم. منتها تمام پول را خورد خورد به حسابش واریز کردم. و چوم پدرم بود اعتماد داشتم و چک نزد ایشان باقی ماند. الان که در سال 98 هستیم به دلیل خصومت بنده با خواهرم پشت اون چک را امضاء کرده و به خواهرم تحویل داده و خواهرم نیز شکایت کرده. و بنده محکوم شده ام. چگونه میتوانم از حق و حقوق خود دفاع کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید چون واقعا به من دارن ظلم میکنند و این حق من نیست.. ایا میتوانم با رسیدهای بانکی مطالبه کنم. و شوهر و پسرم شهادت بدهند.

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید.