مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام پس از انحصار وراثت، یک باب منزل مسکونی، دو دانگش سهم من و دو دانگش سهم برادرم و دو دانگش سهم مارم شد و دو خواهرم از قطعه زمینی ارث بردند. سپس برادرم برای گرفتن وام، منزل را به نام مادرم سند زد حال سوال این است آیا ممکنه خدای ناکرده زبونم لال بعد از 120 سال اگر مادرم فوت کرد دو خواهر دیگر از سهم ما که به نام مادرم خورده مجدد ارث بگیرند. با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. بله حتما این اتفاق خواهد افتاد بهتر است مبایعه نامه این بین خودتا و مادرتان تنظیم نمایید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بلی اگربخواهند میتوانندتقاضای ارث کنند،پیشنهاد میشودازهمین الان اقدام به یک صورتجلسه ای کنیدکه همه وراث مادرشما دلیل انتقال سندرابه مادرامضاکنندونیزچندنفرازمعتمدین محل گواهی کنند.موفق باشید