مشاوره حقوقی رایگان - درگیری استفاده از مسکر نزاع دسته جمعی0

سلام پرونده من نزاع دسته جمعی و استفاده از مسکر که هیچکدوم شو من انجام ندادم ولی تو آگاهی برام خودشون نوشتن ولی من امضا نکردم ولی قاضی من رو متهم دونسته و 21 روز بلاتکلیف تو زندان بودم تا رضایت شاکی ها رو گرفتم اومدم بیرون و من هیچ سابقه ای تا حالا نداشتم و الان برام پیام اومده که کیفرخواست شما رو فرستادن دادگاه میخواستم ببینم الان باید چه کاری انجام بدم؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
میتونی به کیفرخواست اعتراض کنید . البته بهتر است به وکیل دادگستری مراجعه و وکیل بگیرید تا ازتون دفاع کنه .

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در دادگاه جلسه تشکیل و شما دعوت میشوید. در آنجا دفاعیات واقعی خودتان را بیان کنید

یک وکیل

میتوانید وکیل بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

یعنی توجه اتهام به شما به ارتکاب جرایم مذکور احراز و دادستان تقاضای کیفر برای شما را از دادگاه خواسته است .

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

صدور کیفر خواست به معنای احراز توجه اتهام به شما و درخواست کیفر و مجازات از سوی دادستان است لذا اصلح است به همراه وکیل به دادگاه بروید