مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی جهت طرح شکایت

با سلام سه سال پیش دوعدد کیس کامپیوتر که پر از اطلاعات شخصی و خانوادگی بود بدلیل نقص به یه شرکت دادم تا تعمیر کند بعد از سه سال که کاربر جوابگو نبوده دو روز پیش به اجبار اونو مجبور به تحویل کیس ها کردم که متاسفانه دوتا کیس با ورژن بسیار پایین و خالی از اطلاعات و متفاوت با کیس های خودم تحویل داد و لازم به ذکره اون کیسها رو از انبار خانه شخصی اش به ما تحویل داد و اون شرکت هم از محل دفترش متواری شده. این کارشناس ادعای تعویض قطعات کرده و 250 هزارتومن پول هم میخواد. و مدام زنگ میزنه و پیام میده لازم به ذکره که سه سال پیش دو عدد سیستم کامل هم ازشون خریدم که به گفته خودشون استوک اروپایی بودن اما اونا هم نقص داشتن و به دلیل بی پاسخ بودن تلفن ها و پیگیری های مکرر و بی جواب ما در قبال آنها هم پاسخگو نبودن.
لطفا راهنمایی کنید من چه نوع شکایتی با چه عنوانی و در چه مرجعی باید انجام بدم که زودتر به نتیجه برسم. متشکرم

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
چنانچه کیس ها عوض شده خیانت در امانت مطرح کنید