مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی

یک قولنامه اجاره تنظیم شده بین من و طرف.که کپی را بخاطر ناخوانا بودن گفت پاره میکندبرای من یک کپی برابر اصل تهیه کرد و اورد.امروز مدعی شده که مبلغ قرارداد جعلی است و اصل قولنامه را ارایه نمیدهد ولی از روی کپی عکس گرفته و اصل برگه کاربن راهم ارایه نمیدهد در عکس ایشان امضای بنده به وضوح مشخص است که تغییر کرده ولی قاضی با ارجاع به کارشناس برگه کپی برابر اصل مرا غیراصل خوانده و حکم به نفع ایشان داده.شهادت شهود را نیز غیر قابل استناد خوانده.میخاستم ببینم میشود با یک عکس و بدون ارایه اصل ان چنین رایی داد؟کارشناس هم عکس ایشان را صحیح تشخیص داده ولی برای من تاخر زده.و قاضی نسبت به نظر کارشناس رای داده.ایا این رای درست است؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر کارشناسی خط و امضا سند از روی کپی سند اصولا ممکن نیست

شما باید به نظریه کارشناسی اعتراض میکردید و درخواست هیات کارشناسی سه نفره را مطرح میکردید
شما حتما به رای دادگاه بدوی اعتراض نمایید و تجدیدنظر خواهی نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارند تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد و کارشناسی خط و استکتاب صورت گیرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وکیل باید پرونده را مطالعه کند تا نظر درست بدهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.