مشاوره حقوقی رایگان - توقف عملیات اجرایی

با سلام
همسایه بنده به دلیل مزاحمت ملکی (کاهش نورگیری به دلیل اضافه بنا) از بنده شکایت کرده و در دادگاه بدوی و تجدید نظر، بنده محکوم شده ام. و اجراییه دادگاه مبنی بر تخریب بنای اضافه طبق نظر کارشناس صادر شده است. در طول زمان جلسات دادگاه بدوی و تجدید نظر، شاکی(همسایه) هر سه طبقه از منزل خود را فروخته است اما همچنان پیگیر اجرای حکم است. در حال حاضر حکم اجرایی به دلیل اعاده دادرسی بنده مبنی بر اینکه ایشان منزل خود را فروخته به صورت موقت متوقف می باشد. دادگاه درخواست ارائه کپی برابر اصل مبایعه نامه های فروش شاکی را داده است. آیا در صورتی که اینجانب مبایعه نامه های فروش منزل توسط ایشان را به دادگاه ارائه بدهم حکم اجرایی متوقف شده و پرونده مختوم می شود؟

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام خیر باید سند رسمی انتقال ارائه بدهید، در ضمن همین حق به مالکین بعدی منتقل می گردد.

یک وکیل

خیر بستگی به تشخیص قاضی دارد.

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
در صورت انتقال صرفا نظر مالکین جدید اخذ میشود که آیا بر این شکایت هستن یا خیر, اگر نباشند امکان تبدیل به جزای نقدی هست