مشاوره حقوقی رایگان - اجرای مهریه از دو طریق

سلام
همسر سابقم نصف مهریه خود را از ثبت اجرا نموده و یکسال است در حال گرفتن یک چهارم حقوقم است
مجدد باقی مانده مهریه را از دادگاه پیگیری نموده و بنده را محکوم نموده به پرداخت مهریه.
چگونه به این موضوع اعتراض کنم که پرونده دادگاه مختومه شود؟
لازم به ذکر است پرونده دوم در اجرای احکام است و میخواهم تا زمانی که از ثبت مهریه میگیرد از اجرای احکام نتواند نامه ای برای وصول مهریه بگیرد.

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر حکم قطعی شده راهی برای اعتراض وجود ندارد راهی نیز برای جلوگیری از استیفای حق وجود ندارد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دریافت یک دین از دو مرجع امکان پذیر نیست. این موضوع را طی لایحه ای به دادگاهی که در آن پرونده دارید اعلام نمایید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

این حق قانونی همسر است که به موجب امتیازات اسناد رسمی لازم الاجرا از هر دو طریق ثبت و دادگاه اقدام نمایید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

باید به دادگاه اعلام نمایید .