مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی

باسلام. به اطلاع میرساند که مدت 6 ماه است با موضوع فوق از واحدهای1و 2 اپارتمانه 10واحدی که بنده مالک واحد 9 میباشم شکایت در دادسرای شهید محلاتی انجام داده ام. زیرا واحدهای 1و 2 باوجود اینکه از ابتدا راه ورود به حیاط مسدود بوده (با توجه به مشاعات این امر خلاف قانون آپارتمان نشینی میباشد) از سوی دادیاری6 وکیلی را تعیین نمودن و از بنده که از جانبازان 50% شیمیایی میباشم مبلغ پانصد هزار تومان بابت وکالت دریافت نمودن. با امدن وکیل جهت کارشناسی به در منزل گفتن 1-چون قبلا راه به حیاط وجود نداشته نمیتوانید شکایتی کنید. 2-ولی واحدهای1و2 نمیتوانند وسط حیاط دیوار بکشند و هرکدام اتاقکی 20متری بنا کنند و استفاده شخصی نمایند با وجود این گزارش از سوی دادیار 6 قرار منع تعقیب صادر شده (بنده چگونه میتوانم احقاق حق نمایم) باکمال ادب.

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام اگر واحد های یک و 2 تجاری هستند باید درب مستقل داشته باشند بهتر است از طریق شهرداری یا دیوان عدالت اداری اقدام کنید، موضوع فاقد جنبه کیفری است

پرسشگر :

باسلام مجدد.عرض کردم آپارتمان مسکونی میباشد و واحدهای 1و2 درحیاط ترکدام یغ وسط ان کشیدن و هرکدام اتاقکی ساختن واستفاده شخصی مسکونی ودیگری بصورت انباری استفاده میکنند. ایا قانون این حقو به اینها که از ابتدا ساختن اپارتمان مرتکب خلاف شده اند این اجازه را دارند که هرکدام از واحدهای1و2 استفاده شخصی کنند. لطفا در این مورد راهنمایی فرمایید. باتشکر تورخدا زودتر پاسخ دهید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر این حق را ندارند می توانید طرح دعوی کنید و وکیل استخدام نمایید