مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام
من کارگر یک مغازه بودم یک سفته 1میلیاردی تومانی سفید امضا به کارفرما دادم و 10 میلیون خیانت در امانت کردم ولی کارفرما سفته یک میلیاردی تومانی رو گذاشته اجرا الان اون یک میلیارد رو میتونه بگیره تو رو خدا جواب بدهید یه نکته مهم اینکه پشت سفته خودش نوشته بابت خیانت در امانت

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به اندازه 10 میلیون حق دارد نه به اندازه یک میلیارد. هر چند بستگی به توافقات اولیه شما دارد.