مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق و حقوق از کارفرما

با عرض سلام خدمت شما من نزدیک چهار ما برای کسی کار کردم وبعد از این که من مریض بودم نتونستم بروم سرکار ایشان خیلی راحت خودش ما را از کارگاه بیرون کرده وبعد خیلی راحت تر به خاطر سفته که دستش بوده حالابه ما میگه برید شکایتون پس بگیرید یا من سفته را میگذارم به اجرا آیا میتواند چنین کاری بکند در ضمن بیمه ما هم رد نکرده والان وکیل گرفته که این کار میخواهد انجام بدهد و پشت سفته نوشته شده برای ضمانت ممنون. میشم ماراهنمایی کنین که ما بتونیم پولمون بگیریم مرسی

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
اقدامات خودرا از طریق اداره کار پیگیری نمایید و برای استرداد سفته ها اظهارنامه رسمی برای کارفرما ارسال نمایید.

شاهین شادمانی

جناب آقای شاهین شادمانی :

با سلام بدوا از طریق اداره کار اقدام نموده و فورا اظهارنامه ارسال کنید و در صورت طرح شکایت می توانید از شهادت شهود و بیمه تون استفاده کنید