مشاوره حقوقی رایگان - به اجرا گذاشتن سفته ضمانت توسط کارفرما

من قبلاً جایی کار میکردم که به گفته صاحبکارم مبلغ چهار میلیون به صاحبکارم بدهکار بودم بدون اینکه مدرکی برای اثبات داشته باشه، که من رو اخراج کرد و من رو تهدید کرده که کل سفته رو میگذارم اجرا، دو روز بعد هم سفته پنجاه میلیونی من رو اجرا گذاشته که من اصلا خبر نداشتم چون گوشیم خاموش بوده الان پیام اومده که پرونده شما به شماره بایگانی فلان به شعبه یک اجرای مدنی شورا واصل شد در صورت نیاز به حضور ابلاغ میشود،چه کار باید بکنم؟ آیا می‌تونه ادعا پنجاه میلیون طلب از من داشته باشه؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام پرونده شمه قطعی شده و حکم صادر شده است و حتی نمی‌تونید واخواهی کنید چرا که ثنا داشته اید و اگر خط خود را تغییر تا خاموش کرده اید می‌بایست در اولین فرصت به دفاتر خدمات قضایی مراجعه میکردید و شماره خط روشن را اعلام می‌کردید صرفا میتونید تقاضای اعسار دهید که قسط بندی شود و بصورت اقساطی پرداخت کنید