مشاوره حقوقی رایگان - تقسیط چک برای بار دوم

باسلام بنده در سال 97 مبلغ ده میلیون تومان چکم برگشت خورده درسال 1400 محکوم شدم تقاضای تقسیط دادم گفتن هرچه قدر با تاخیر و تادیه بشه اول 5 میلیون تومان بده الباقی ماهی یک میلیون تومان از آنجاییکه هیچ پولی نداشتم پرداخت نکردم از آن موقع یارو حکم جلبم را گرفته آیا الان میتوانم تقاضای تقسیط مجدد بدم یا ضامن هم بدم اگه ندم از اون بگیرند قسطی لطفا راهنمایی دقیق بفرمائید بنده چکار کنم مشکلم حل بشه.

پاسخ ها :

تقاضای تقسیط چک برگشتی برای بار دوم درخواست تقسیط چک برگشتی تقسیط چک برگشتی تقسیط چک چک برگشتی چک