مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج با سپاهی و نظامی

سلام من دارم همش خاستگارای نظامیم رو رد میکنم به دلیل اینکه پدرم سوء سابقه و مواد فروشی و مصرفش و اینا رو داره درکل پرونده زیاد داره اما خب با ما زندگی نمیکنه پدر و مادرم جدا شدن
یک فرد نظامی میتونه سوابق پدرم رو دربیاره؟ یا فقط خوده دختر مدنظرشون هست؟

پاسخ ها :

ازدواج با نظامی در صورت سوء سابقه پدر ازدواج با سپاهی در صورت سوء سابقه پدر تاثیر سوء پیشینه پدر در ازدواج با نظامی ازدواج با نظامی ازدواج با سپاهی سوء سابقه پدر