مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه نفقه

با سلام
همسر من در دادگاه مطالبه نفقه نموده و ذیل مستندات اجراییه شده به دادگاه استشهاد تعدادی از همسایگان قدیمی را نیز ضمیمه کرده که تناقضات آشکاری با واقعیت داشته و اثبات آن چندان مشکل نیست لازم به ذکر است ما از شهریور 1400جداگانه زندگی کرده و در این مدت بنده در دو نوبت روال کاری اظهار نامه الزام به تمکین ، دادخواست ، نظریه کارشناس و رای دادگاه را طی نموده و در هیچ موردی ایشان به رای دادگاه اعتراض نکرده اند اکنون میخواهم بدانم آیا با وجود عدم تمکین ایشان (البته حکم هنوز صادر نشده است) اینجانب مکلف به پرداخت نفقه می‌باشم و نیز آیا میتوانم بر علیه شهود اقامه دعوی کنم

با تشکر

پاسخ ها :

نفقه در صورت عدم تمکین زوجه مطالبه نفقه در صورت عدم تمکین مطالبه نفقه عدم تمکین شهادت کذب نفقه تمکین