مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو بر اثر تامین خواسته چک برگشتی

با سلام بنده وامی از موسسه مهر اقتصاد دریافت کردم که به دلیل اقساط معوق موسسه چک من رو در تاریخ 21/6/96 برگشت زد قرار تامین خواسته داد و بعد هم به مبلغ 9 میلیون تومان اقدام قانونی کرد. بعد از صدور حکم قطعی این موسسه با من تماس گرفت که اقساط رو پرداخت کنید و من از وکیلشون خواستم که در خواست صدور اجرائیه کنند تا من هم درخواست اعسار بدهم که این کار را نکردند. بعد از آن من شروع به پرداخت از طریق موسسه کردم و تا کنون مبلغ 6.4 میلیون تومان پرداخت کردم تا اینکه علی رقم پرداخت های قبلی 2 روز پیش خودروی من توقیف شد و به پارکینگ رفت و متوجه شدم بخاطر تامین خواسته موسسه بوده است.
حال سوال من این است با توجه به عدم درخواست اجرائیه از طرف موسسه و پرداختهایی که بنده داشتم آیا امکان ابطال تامین خواسته هست یا خیر و یا راه حل دیگه ای دارم ؟
و سوال بعدی اینکه قبل از صدور اجرائیه آیا حق صدور حکم توقیف فیزیکی خودرو وجود داشته یا خیر؟
متشکرم

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وام را تسویه کنید و رضایت بانک را بگیرید وگرنه راه دیگری وجود ندارد.