مشاوره حقوقی رایگان - مهلت پرداخت دیه

سلام من به دیه محکوم شده در حکم نوشته مهلت یکسال از تاریخ وقوع جنایت تاریخ حادثه سال98بوده شکایت طرف سال1400 و رای دادگاه سال آذر1401 هست الان ابلاغیه اومده برای حضور در اجرای احکام جهت پرداخت دیه که هنوز مراجعه نکردم آیا به من مهلتی ارائه نخواهد شد و یکجا از من مطالبه میکنند تقاضای اعسار هم نوشتم ولی هنوز بررسی نشده روال قانونی پرداخت چی هست؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

محکوم علیه میتواند تقاضای اعمال ماده 2 قانون اجرای محکومیتهای مالی