مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت در مورد وسائل نصب شده در ملک توسط فروشنده

با سلام و احترام
در سال 1394 یک ملک ویلایی در شهرستان ارومیه خریداری کردم. در قرارداد تنظیم شده بین من و فروشنده قید شده بود" کلیه وسائل رویت شده و نصب شده جزء معامله بوده و فروشنده حق ندارد، آنها را باز کند".
متاسفانه بعد از اتمام مراحل سند زنی، کلید ملک توسط فروشنده تحویل و مشاهده گردید که اقلام زیر باز شده و با خود برده است:
1- آب تصفیه کن خانگی
2- قالی نصب شده با پیج بروی راه پله
3- سینک ظرفشیویی
4- پرده اعیانی هال و پرده اتاق های خواب
5- لوسترهای دو اتاق
6- آلاچیق نصب شده در حیاط
7- کلیه لامپ های روشنایی هال، آشپزخانه، اتاق ها، حیاط .
آیا می توانم از فروشنده شکایت قانونی کنم؟ راه سریع رسیدن به جواب چیست؟
در ضمن 2 شاهد برای تایید ادعا های در دسترس می باشند.

با تشکر از پاسخ گویی سریع شما

پاسخ ها :

یک وکیل

بر اساس قرارداد طرح دعوی حقوقی میتوانید بکنید