مشاوره حقوقی رایگان - سرقت تهدید توهین

درمورد این پرونده قرار عدم صلاحیت صادر شد تاریخ صدور 25 روز پیش تا الان هیچ خبری از پرونده نشد لطفا راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

عطف به ماسبق می‌شود زیرا قانون جدید نیست بلکه یک رای جدید است که از دیوان صادر شده است علاوه بر آن چون به حقوق مکتسبه افراد خللی نمی رساند و آزادی ها را مشروط نمی کند دلیلی برای عطف به ماسبق نشدنش وجود ندارد عطف به ماسبق نشدن مخصوص قوانین کیفری است در جایی که آزادی افراد محدود می گردد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

پرونده به دادگاه صالح ارجاع می گردد از آن طریق پیگیری نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قرار عدم صلاحیت قطعی است و پرونده از آمار کسر میگردد . باید در جای دیگری و یا با موضوع دیگری پرونده را مطرح کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادسرای مربوطه قرار عدم صلاحیت صادر کرده یعنی پرونده رفته به یک مرجع دیگر باید تشریف ببرید همان دادسرا سوال کنید کجا فرستادید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام پرونده به مرجع صالح ارجاع و به شما ابلاغ خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید حضورا از طریق شعبه پیگیری کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

پرونده به یک مرجع دیگری ارجاع می شود منتظر ابلاغ باشید...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بعد از صدور قرار عدم صلاحیت ، پرونده به مرجع صالح ارسال خواهد شد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

ارسال میشود به مرجع صلاحیت دار و به شما ابلاغ می‌شود که در کدام شعبه ثبت شده است