مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

با سلام بنده مدت یک سال است که ازدواج کرده ام و در مدت 6 ماه اول ازدواجمان همسرم مدام مرا مورد ضرب وشتم قرار میداد ولی بنده این موضوع را با کسی در میان نمیگذاشتم و فقط خانواده همسرم اطلاع داشتند پس از مدتی از ایشان شکایت مهریه و نفقه کردم زیرا نفقه را هم از اول عقدمان به بنده نداده بودند و پس از محکومیت همسرم در هر دو او به دروغ میگفت که مراد مورد ضرب و شتم قرار نداده و پس از ارائه پیام هایش به دادگاه ثابت کردم که او دروغ میگوید اما پس از حضور بزرگان فامیل و با اصرار دادگاه وبا گرفتن تعهد محضری از همسرم به خانه خود بازگشتم اما پس از گذشت 4 ماه دوباره مرا به بهانه واهی مورد ضرب و شتم قرار داده و پس از دخالت های پدر و مادرش که در طبقه پایین منزل ما زندگی میکردند به بهانه بردن من به خانه پدری وارد کردن من مرا از خانه برده و در بین راه مسیرش را عوض کرده و مرا از دره با ماشین پایین انداخته و آسیب های جدی به من وارد شد و در بیمارستان مرا رها کرده و خودش رفت و پدرم هزینه های درمانی من را داده و اکنون مدت 3 ماه است که در منزل پدری بسر میبرم و از ایشان شکایت کیفری کرده ام اما متاسفانه راه به جایی نبرده و همسرم از من شکایت عدم تمکین کرده در صورتی که هیچ کسی را به دنبالم نفرستاده و هدفش فریب دادگاه است تا بنده را نشوز کند و بنده حاضر نیستم با چنین فردی زندگی کنم ودر این مدت 3 ماه باز به من نفسه ای پرداخت نکرده و من در دادگاه شکایت همسرم برای عدم تمکین نتوانستم گفته هایم را برای ضرب و جرح عمدی ثابت کنم و قاضی از من شاهد میخواست و بنده شاهدی جز پدر و مادرش نداشتم که آنها هم حاضر دادن شهرت علیه پسرشان نیستند و قاضی متاسفانه حکم تمکین مرا صادر کرد

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شمادرصورت اثبات خوف (ترس)ضررمالی یاجانی یاشرافتی میتوانیدازتمکین خودداری کنید شهادت پدر ومادرونزدیکان خودتان منعی ندارد وقرابت وخویشاوندی ازموانع شهادت نیست ودادگاه مکلف است که به دلایل استنادی شماتوجه کند اگرمدت اعتراض به رای دارید به رای تمکین اعتراض کنید ودونفرشاهد هم معرفی کنید فرقی نمیکندکه شاهدهاچه کسانی باشندفقط باید ازموضوع شهادت اگاهی واطلاع داشته باشند

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

نسبت به حکم تمکین شکایت کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتر است به علت وخیم بودن اوضاع زندگی خود از کمک حقوقی وکیل بهره مند شوید