مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام من با دوستم شریک بودیم در دفتر شریکم وسط کار کنار کشید قرار شد پولشو بدم اما نداشتم اوایل شراکت تو یه کار دیگه چک لازم داشت من چک سفید دادم قرار شد مبلغش و تاریخش خبر بده اما گذشت تا جایی که برای مونده حسابمون .... دیدم یه چکم به مبلغ 80 تومن فرم خورده پی جور شدم دیدم همون چکه... که برده مبلغ زده و پاس کنه.. خیلیم دنبالشم که پیداش کنم اگه واقعا طلبی داره بهش بدم اما پیداش نمیکنم امروز یه نامه از دادگاه اومده بنام قرار نهایی که نوشته قرار منع تعقیب با عنایت به فقدان دلیل کافی بر وقوع و انتساب بزه و حاکمیت اصل کلی برائت مستندا به ماده 265 صادر شده اصلا من دادگاه نرفتم آیا ازین کارش هدفی داره اصلا من باید چکار کنم... من جایی خواسته نشدم که چنین قراری صادر شده... آیا دنبال اینه که حقوقی کنه... راهنمائی کنید. ممنون میشم

پاسخ ها :

یک وکیل

قرار صادره در چه موضوعی صادر گردیده؟ایشان اگر روی چک اقدام حقوقی انجام دهند با توجه به امضای حضرتعالی ذیل چک چاره ای جز پرداخت نخواهید داشت

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بلی چک شماکیفری نبوده منع تعقیب صادرشد.موفق باشید

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.به صورت حقوقی.مطالبه وجه چک خواهد بود.
به شعبه کیفری مراجعه و در مورد پرونده پیگیری کنید و عنوان شکایت باید دید چیست