مشاوره حقوقی رایگان - جرائم اینترنتی

سلام وخسته نباشید من برادرم در بیمارستان اعصاب و روان بستری به مدت 15 روزه وقتی که برای بیمه اینجانب رجوع کردیم گفتن کارت ملی مسدود شده وهیچ خدماتی ارائه نمیشه باید به دادگاه ارومیه برید ما ساکن تهران هستیم و حقیقت کسی برای پیگیری نداریم چون پدر بنده نابینا میباشد از شما خواهش میکنم به من کمک کنید من از بیمارستان نامه گرفتم آیا اگر مادرم مراجعه کنه جلوی کارت ملی باز میشه که مابرای بیمه اقدام کنیم چون هزینه های بیمارستان خیلی زیاده ممنون

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام متهم یا وکیل قانونی او باید مراجعه کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر ابتدا باید رفع مسدودی انجام بشود و
خود شخص باید به شعبه دستور دهنده مراجعه نماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر باید یا خود صاحب حساب یا وکیل دادگستری برود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید مطالعه پرونده صورت بگیره که اول بفهمیم این مسدودی به چه علت بوده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ابتدا می بایست رفع مسدودی انجام گیرد