مشاوره حقوقی رایگان - پیدا کردن مالک وسیله نقلیه

سلام. وسیله نقلیه ای دارم که فقط کارت آن در اختیار من است و حدود 10 سال است که آن را خریداری کرده ام. حال برای تنظیم سند بنام خودم چکار بایست انجام دهم؟
الان به من میگویند باید صاحب نام روی کارت را پیدا کنی و توسط ایشان این کار را انجام دهی؛ ولی من اصلا نمیدانم ایشان کیست و کجاست. فقط نام و فامیل و ش ش و نام پدر. چون کارت و وسیله قدیمی ست، کد ملی هم ندارد

پاسخ ها :

یک وکیل

میتوانید به راهنمایی و رانندگی مراجعه تا سوابق دفترخانه را به شما بدهند