مشاوره حقوقی رایگان - تصادف موتورسیکلت با موتورسیکلت

من راکب موتورسیکلت هستم که بیمه و گواهینامه دارم با موتورسیکلت دیگری در میدان خراسان تصادف کردم که از ناحیه گردن شکسته شده وپایم هم ضرب دید وبدنم کوفته شده زیادوبعدازتصادف که به پلیس 110گزارش کردم اون موتورسوار فرار کرد حالا من بایستی چگونه ازبیمه خودم یا کجا شکایت کنم خسارت بگیرم؟

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز گردن هر شخصی شکسته بشه فوت میکنه شما سکستگی ندارید شاید ضرب خوردگی هستش فارغ از این موضوع اگر بیمه موتور شما حوادث راکب رو قید کرده باید با 120 تماس میگرفتید کروکی پلیس راهنمایی و رانندگی میگرفتید چرا که موتور مقابل متواری شده بعد با صورتجلسه انتطامی و راهنمایی به شرکت بیمه گر مراجعه میکنید اگر کروکی نگرفتید که غیرممکن هستش

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
گردن که شکسته شود که یعنی فوت! وانگهی شما بایستی اقدام به ترسیم کروکی برای کارهای بیمه میکردید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای استفاده از بیمه با اخذ کروکی به شرکت بیمه مراجعه کنید.
اگر قصد شکایت از موتور سوار دارید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت خود را ثبت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شکایت نمایید و درخواست کارشناس برای تنظیم کروکی را نمایید و دیه شما باید توسط صندوق تامین خسارات بدنی پرداخت گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید شکایت از راکب ناشناس و شرکت بیمه خودت بکنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر بیمه دارید با تشکیل پرونده در بیمه میتوانید خسارت دریافت کنید .و اگر ان شخص را بر اساس صورت جلسه 110 شناسایی کرده اید میتوانید علیه وی اقامه دعوا کنید