مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق کیفری برای خانه

با سلام شوهر من بیست ماهه که ترکم کرده از طریق نفقه ماهانه نتونستم ثابت کنم چون سه ماه نمیریزه یباره میریزه و منع تعقیب میخوره تموم میشه هفته پیش الزام به تمکین زد راضی شدم بدون نامه کارشناسی برگردم آخه واقعا قصد زندگی کردن داشتم وقتی وارد خانه شدم سه روز بعدش با صورت جلسه مامور کلانتری مرا به بیرون انداخت الان ترک انفاق کیفری برای خانه دادم به دادگاه؟؟ میخواستم ببینم بجز اینک خانه بگیرد راه حلی دارد؟؟ و آیا زندان اگر برایش دادگاه بزند قابل تبدیل به مجازات دیگری هست؟؟؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

هر ادعایی باید در دادگاه ثابت شود وگرنه رد میشود. نفقه شامل خوراک پوشاک و مسکن هست. اگر ثابت شد که ترک انفاق کرده قانونا به حبس محکوم میشه اما قاضی اختیارات ویژه ای دارد که قابل پیش بینی نیست

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم