مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت هبه نامه

سلام خدمت شما..پدرم ملکی که حیاط خانه اش بوده را به من داده و در قبالش پول دادم ولی وقتی که دستنوشته تنظیم کردیم و چون پدرم بوده چیزی از پول ننوشتم که به ایشان دادم و چون خانواده ی بیسواد در حد ابتدایی بودیم این دست نوشته که تنظیم کردیم کاملا عادی است و از لحاظ قانونی یک هبه نامه است و من چیزی از این هبه نامه نمی‌دانستم وگرنه همان موقع درستش میکردیم حداقل بعنوان خرید و فروش،،طی این چندسال که گذشت من هیچ اقدامی نکردم و درسال 1400 اقدام کردم که خود شخص پدرم منکر اینکار شده البته به اجبار زن دومش،و در حال حاضر حدود 7 ماه است که پدرم فوت شده و من شکایت کردم ولی بقیه ورثه یعنی برادران و خواهرانم منکر این برگه و حتی اثر انگشت پدرم هستند و در دادگاه انکار کردند حتی یکی از برادرانم شاهد هست ولی خوب متاسفانه ایشونم انکار کرده،،الان برای من چه راهی مانده که بتوانم زمین را بگیریم،و آیا قاضی می‌تواند هبه نامه مرا رد کند با اینکه پدر و فرزند بوده ایم، ممنون میشم جواب بنده را بدهید

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
هبه بدون قبض بعد از فوت پدرتان باطل می شود و اگر مدرکی دال بر خرید آن دارید به دادگاه ارائه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام قرارداد عادی هبه نامه توسط کارشناس خط و امضا کارشناسی خواهد شد و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اثر انگشت ایشان باید توسط کارشناس مطابقت داده شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما نیازمند بررسی اسناد و مدارک است که در جلسه حضوری یا تلفنی انجام میشود چرا که در واقع چندین سوال حقوقی را مطرح کرده اید که هر کدام جواب های گوناگونی دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست تحویل مبیع و الزام به سند به طرفیت همه وراث بده

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد