مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق

با سلام وقتتان به خیر ، من به اتفاق همسرم کار ایزوگام می کردیم تا اینکه از طریق روزنامه همشهری با یکی از عایق کارها که به دروغ خودش کارخانه دار معرفی کرد تماس گرفتیم ودرخواست کردیم که به آدرس ما به مبلغ چهار میلیون تومان جنس بفرستد من پول را به حسابشان واریز کردم در صورتی که این حساب مال پسر عمه ایشان بود که اون آقا به ایشان بدهکار بودند زمانی که مبلغ را واریز کردیم گفت فردا میفرستم دیگر جواب ما را نداد ما از طریق شماره ای دیگر به عنوان اینکه نصاب ایزوگام هستیم آدرسش را گرفتیم با خواهش و التماس که بنده مقصر نیستم به ما چک داد ولی وصول نشد ما هم خیالمان راحت شد که پیدایش کردیم فردای آن روز از آنجا فرار کرد مدرکی که دارم دو عدد چک و رسید واریزی بانک و رسید دستی که حضوری به ما داده در ضمن کپی شناسنامه و تلفن خودش و خانمش را دارم حالا چه راهی باید در پیش بگیرم ممنون از کمک شما.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگربتوانیدپیدایش کنیدشکایت نمایید،ولی به نظرمیرسدازطریق چک اقدام کنید.موفق باشید

یک وکیل

از طریق دادگاه مطالبه وجه چک را تقاضا نمایید