مشاوره حقوقی رایگان - سواستفاده از کد ملی

سلام وقتتون بخیر . امروز برای خریداری پکیج درسی از یک سایت معتبر مجبور شدم کدملی و نام و نام خانوادگی و آدرس محل سکونتم و کد پستی رو وارد سایت کنم . البته آدرس دقیق ندادم . امکان کلاهبرداری وجود داره؟ خیلی استرس دارم

پاسخ ها :

کبری پیرداده بیرانوند

سرکار خانم کبری پیرداده بیرانوند :

سلام ، احتمال کلاهبرداری وجود دارد.ولی اگر سایت معتبر است نگران نباشید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متاسفانه هیچ چیزی دور از ذهن نیست متاسفانه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کلاهبرداری ممکن نیست.
تحت شرایطی امکان سوء استفاده وجود دارد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قابل پیش بینی نیست . فقط اگر برایرشما کد تایید ارسال شد آن را برای درخواست کننده نفرستید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر سایت معتبر باشد جای نگرانی نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر سایت معتبر است نگران نباشید .

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
اگر به اعتبار سایت اطمینان دارید جای نگرانی نیست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام

نگران نباشید چون اطلاعات هویتی افراد در همه جا وجود دارد تا زمانیکه شما امضا با تأیید ننمایید مسولیتی متوجه شما نیست

منتها بستگی به نوع سواستفاده کننده هست برای چه ملزومی استفاده نماید در کلیت نگران نباشید مشکلی بوجود نخواهد آمد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر سایت معتبر باسد احتمال کمتری دارد اما در هر صورت از ارایه مدارک هویتی خود به دیگران خود داری کنید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

هیچ مشکلی پیش نمیاد حتی اگر آدرس کامل هم قید میکردید

یک وکیل

سو استفاده از اطلاعات هویتی شما ممكن است

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام اگر سایت معتبر نباشد امکان داره ولی حتمی نیست

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

جهت کلاهبرداری به شماره کارت بانکی و رمز کارت احتیاج است و با اطلاعاتی که دادید امکان کلاهبرداری نیست

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

اسکرین شات از صفحه و کد پیگیری خرید خود را بهتر است همراه داشته باشید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود اطلاعات خود را در اختیار کسی قرار ندهید اگر معتبر بوده امکان کلاهبرداری وجود ندارد