مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در وجه امانت

سلام
در جزیره کیش خودرویی اجاره کردم و طرف بعد از اینکه خودرو را به بازگرداندم ودیعه امانت من را پرداخت نکرد و گفت برو برات واریز میکنم العان از شهر دیگه میخوام دادخواست بدم و در روز دادگاه حضوری برم کیش ایا امکان دادن دادخواست از استان دیگر وجود دارد لطفا راهنمایی بفرمایین

پاسخ ها :

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

با سلام
اولا مبلغ خواسته چقدر است . تا مبلغ 20 میلیون باید دعوی در شورای حل اختلاف یا دادگاه حقوقی مطرح شود.
بله میتوانید دادخواست را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی بفرستید تا تعیین شعبه شده و وقت رسیدگی تعیین شود دادگاه صالح به رسیدگی دعوی حقوقی دادگاه محل سکونت خوانده می‌باشد