مشاوره حقوقی رایگان - مکالمه با همکار و پرینت توسط همسر

باسلام
همسر بنده بدلیل مکالمه با همکار در مورد مسایل کاری شک کرده و پرینت مکالماتم رو باهم گرفتیم، حالا اونو به عنوان مدرک میتونه استفاده کنه؟
در حالی که هیچ عمل خلاف شرعی انجام نشده، دادگاه اونو مدرک قبول میکنه؟ و درخواست پرینت پیامک هم میکنه؟
یا با توجه به دفاعی که از خودم میکنم و طرف مقابل هم میگه مسایل کاری بوده منع تعقیب میزنن؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
صرف تماس شما دلیل شناخته نمیشود , دادسرا مسئول تحقیقات هست و امکان دستور پرینت پیامک وجود دارد