مشاوره حقوقی رایگان - اطلاع از انتقال سهام بورس

سلام وقت بخیر
اگر نامه قضایی جهت توقیف سهام بورسی شخصی داشته باشم،
فرضا اگر شخص مورد نظر دارای سهام بورسی بوده و به محض اطلاع قبل از توقیف و مسدود نمودن سهام از طرف سازمان بورس، اقدام به انتقال سهام کند، و کد بورسی خود را باطل کند،
آیا شرکت سرمایه گذاری و تسویه وجوه در طی نامه اعلام می کند که شخص دارای کد بورسی بوده ولی انتقال داده شده،
و
دوما اینکه چگونه می توانم اطلاع پیدا کنم این شخص در چه زمانی اقدام به انتقال سهام و کد بورسی خود را باطل کرده است ؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در صورتی که سهام شرکت از شرکت هایی باشد که با مسئولیت محدود و یا سهامی خاص باشد انتقال سهم باید در اداره ثبت شرکتها ثبت گردد ولی اگر سهامی عام باشد درجا قابل فروش از طریق کارگزاری ها است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما سازمان بورس فقط در خصوص اینکه ایشان �رای سهام هستند یا خیر به دادگاه پاسخ می‌دهد مطالب دیگر در استعلام قید نمی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هرچی که دادگاه از بورس بخواهد همان را پاسخ می دهد