مشاوره حقوقی رایگان - آدرس مجتمع قضایی

سلام بنده اعتراض ثالت اجرایی نسبت به حکم اجرایی از اداره دوم اجرای اسنادرسمی تهران وشعبه دوم اجرای احکام مجتمع33 دارم.ازکدام مجتمع قضایی بایداقدام کنم؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دادخواست اعتراض ثالث اجرایی نسبت به حکم فلان را در دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید تعیین شعبه می گردد و به دادگاه صادرکننده رای ارسال میشود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بادرود شما می بایست از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام به ثبت دادخواست نمایید عید در صورتی که برگ اجرا و یا دادنامه ایا نامه توقیف در اختیار داری تماس بگیرید تا توضیحات لازم به شما ارائه گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به دفتر خدمات قضایی مراجعه و دادخواست خود را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام نمایید به مرجع صالح ارسال می گردد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

او شما دادخواست خود را به رییس دادگاه حقوقی تهران بده