مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دیه در یک کشور دیگر

من چهل و دو روز پیش تو ترکیه یه دونه سواری رفت رو پام و پام رو از قوزک پام شکست منم چون کسو کاری تو ترکیه نداشتم اومدم ایران عمل جراحی کردم و دوتا پلاتین گذاشتم الان میخوام بدونم میتونم برم ترکیه دیه بگیرم

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در صورتی که اسناد و مدارکی دال بر وقوع تصادف فوق در دست دارید میتوانید با مراجعه به دادگستری آن کشور و یا با هماهنگی وکیلی در آن کشور از همینجا به ایشان وکالت دهید ودیه دریافت نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

قانون کشور های مختلف با یکدیگر متفاوت است در خصوص قانون کشور ترکیه دیه در نظر گرفته نمی‌شود بلکه مبلغی تحت عنوان غرامت به شما پرداخت می گردد در صورتی که ادله و مدارک دارید که اثبات بکند موضوع تصادف را از طریق وکیل ترکیه ای این کار را انجام دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدارکی برای اثبات صدمه بدنی ناشی از تصادف دارید باید از طریق وکلای ترکیه در عدلیه کشور ترکیه دادخواست خود را پیگیری کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید در آن کشور شکایت کنید و طبق قوانین همانجا مطالبه خسارت کنید