مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت و افت قیمت در تصادف طبق برگه کارشناس رسمی دادگستری

با سلام
بنده با یه اتوبوس و پراید تصادف کرد. که طبق کروکی بنده نسبت به پراید 100درصد و نسبت به اتوبوس 50_50 مقصر بودم.
طبق تامین دلیل و برگه کارشناس دادگستری 60 میلیون خسارت بنده و 25میلیون افت قیمت ماشینم میباشد. که جهت افت قیمت از راننده اتوبوس شکایت کردم.
اما بیمه فقط 28 میلیون خسارت جهت ماشین بنده در نظر گرفته است. آیا طبق برگه کارشناس رسمی دادگستری میتونم شکایت کنم که خسارت بنده 60 میلیون هست. یا میتونم لایحه بدم تو همون شکایت افت قیمت ماشین جهت خسارت 60 میلیون.

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله نسبت به مازاد بر تعهدات بیمه شما می‌توانید علیه مقصر شکایت نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله باید دادخواست مطالبه خسارات و مطالبه افت قیمت را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام نسبت به مبلغ مازاد می توانید شکایت کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست مطالبه خسارات با جلب نظر کار‌شناس بدهید