مشاوره حقوقی رایگان - لایحه جهت غیر حضوری بودن دادگاه افت قیمت ماشین

بنده جهت افت قیمت ماشین در تصادف دادخواست دادم. پیام اومده که جلسه رسیدگی غیر حضوری و با ارسال لایحه ضمن پیوست نمودن مدارک میباشد.
جهت افت قیمت ماشین چه مدارکی باید پیوست نمود و نوشتن لایحه به چه صورت می باشد.
ضمن اینکه خواسته نیز مطالبه خسارت دادرسی هزینه کارشناسی به انضمام هزینه تمبر دادم. چه مدارکی باید پیوست نمایم.

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

میبایست ابتدا تامین دلیل می گرفتید و افت قیمت خودرو را کارشناسی می کردید و ضمیمه دادخواست مزبور می کردید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در خصوص افت قیمت خودرو ابتدا مدارک خودرو را اسکن کنید و همچنین مدارک مربوط به تصادف و طی لایحه اعلام کنید به ریاست همان شعبه ای که پرونده شما در آن مطرح است لایحه ارسال کنید مبنی بر اینکه مدل خودروی شما فلان بوده و از نظر فابریک بودن و یا دارای رنگ و ایراد و نقص موثر و یا از نظر موتوری سالم بودن به همه موارد اشاره کنید و همچنین تصادف به چه میزان خسارت به خودروی شما وارد کرده و افت قیمت آن با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری چقدر بوده است را مشخص نمایید و درخواست محکومیت خوانده به پرداخت افت قیمت خودرو خود نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سال ساخت ماشین و نظریه کارشناسی لازم است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید لایحه دفاعیه تنظیم و گزارش کارشناس تامین دلیل و کروکی و نظریه کارشناسی و ... را ضمیمه لایحه ارسال نمایید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تامین دلیل اگر بوده و فاکتور هزینه ها

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست مدارک تامین دلیل و کروکی و نظریه کارشناس را ضمیمه لایحه خود کرده و ارسال نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل کنید تا بررسی شود چه میزان خسارت از تصادف وارد شده. و سپس ب همراه مدارک ماشین و کروکی دادخواست دهید